Metin2: Sahte Oyuncu Bot Sistemi 2025 Detaylı Anlatım

• Merhaba Değerli mmodev forum üyeleri sizlere bugun bot oyuncu sistemi paylaşıyorum. iyi forumlar dilerim

Bot Oyuncu Sistemi Nedir?

Bot oyuncu sistemi, Metin2 PVP sunucularında aktif oyuncu sayısını artırmak ve yeni oyunculara dolu bir sunucu izlenimi vermek için kullanılan gelişmiş bir yapay oyuncu sistemidir. Bu sistem sayesinde, oyun içindeki kalabalık ortam hissiyatı korunur ve boş haritalar tarih olur.

Sistemin Başlıca Özellikleri

• Tamamen Otomatik Çalışır: Belirli zamanlarda otomatik olarak giriş yapar ve çıkış yapar.
    • Harita Dağılımı: Bot oyuncular, farklı haritalarda rastgele veya belirli alanlarda konumlanabilir.
    • Gerçekçi Hareketler: Hareket, saldırı, sohbet gibi oyuncuya benzer davranışlar sergiler.
    • Sunucu Performansına Uyumlu: Sunucuyu yormaz, kaynak dostudur.
    • Panel Üzerinden Yönetim: Yönetici panelinden aktif/pasif etme, sayıyı değiştirme gibi işlemler yapılabilir.

Winmerge ile taşımak isteyenlerede düzenlenip eklenmiştir.

• çok mantıklı bir sistem bende aynı şekilde kendi sunucumda kullanacağım bu sistemi. Kendime görede kod kısmında oynama yapabilirim hazır sistem olmuş bir sunucuda görmüştüm cidden faydalı teşekkür ederim.

Mesaj bir defa düzenlendi. Son düzenleyen: SkyForge (21 Haziran 2025 21:41).

• çok iyi, açılış için kullanırım bunu serbest durumda gerçek oyunculara da saldırırlar anlamazlar :D

Açılış dönemi için birebir – sunucuda kalabalık ve canlı bir atmosfer oluşturmak isteyenler için büyük avantaj. Oyuncu sayısı az olduğunda bile boşluk hissini tamamen ortadan kaldırıyor. Özellikle yeni giren oyuncuların “aktif bir sunucuya geldim” düşüncesiyle içeride kalması açısından çok faydalı.:love:

Botların gerçek oyunculara da saldırabiliyor olması ayrı bir artı aslında; tamamen çevresel dekorasyon değil, davranış olarak da canlılığı taklit ediyorlar. Gerçek oyuncularla karışmaları ilk etapta fark edilmeyebilir bile – bu da etkileşimi doğal gösteriyor.:!:

Tabii uzun vadede bu botların "gerçek oyuncu" gibi algılanmasının önüne geçmek gerekebilir. Belki nick’lerine özel bir sembol veya belirli bir hareket paterni tanımlanabilir. Ama açılış sürecinde bu haliyle bile gayet yeterli ve etkili bir çözüm olmuş. Kullanırken memnun olursunuz inşallah ;););)

• Açılış için harika bir sistem, kendim denemedim ama files içerisinde deneyen arkadaşıma şahit oldum çok işe yarıyor dışarıdan gelen user için sunucunun içinin canlı ve oyuncu gözükmesi harika birşey.